BEGELEIDING BIJ CONTROLE HUISACCOUNTANT

Onze registeraccountants hebben een sterke affiniteit met controle en zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van controles van jaarrekeningen en soortgelijke financiële verantwoordingen, alsook van werkzaamheden die direct in het verlengde hiervan liggen. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk opgeleid om juist deze werkzaamheden uit te voeren en hun hart gaat er ook sneller door kloppen. Controleren zit hen als het ware in de genen.

Opzetten van een gedegen balansdossier

Wij zijn u graag van dienst bij het opstellen van een goed balansdossier, dat u voor aanvang van de controle klaar moet hebben liggen voor uw huisaccountant. Wij leiden uw medewerkers op om een gedegen dossier zelfstandig op te stellen, zodat meerwerk van uw huisaccountant verleden tijd is.

Uitvoeren van internal audits

Als uw organisatie een gebrek aan capaciteit heeft om de gewenste internal audits (tijdig) uit te kunnen voeren, zijn wij u graag van dienst. Wij kunnen tegen concurrerende tarieven tijdelijke capaciteit leveren van een kwalitatief hoogwaardig niveau. Mede door onze jarenlange werkervaring in verschillende sectoren bij verschillende organisaties kunnen we ons ook snel inleven in uw organisatie.


Specialisatie leidt tot kwaliteit en efficiency

State of the art controles tegen een realistische prijs.


Financiële ontzorging 

Behaal de marges met waar u het beste in bent.


Onafhankelijkheid

Creëer een situatie waarbij daadwerkelijk sprake is van een onafhankelijk controlerend accountant.Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via
T 0413 - 33 46 36 (Regio Brabant),

T 046 - 423 54 54 (Regio Limburg)
of via onderstaand contactformulier.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

AUDIT SERVICE PLUS

Verlengde Velmolen 8

5406 NT UDEN

T 0413-334636

info@auditserviceplus.nl


Rijksweg Noord 45

6162 AB GELEEN

T 046-4235454

info@auditserviceplus.nl