Klachten- en Klokkenluidersregeling

Audit Service Plus hecht aan tevreden relaties en streeft daarom naar een continu hoge kwaliteit van onze dienstverlening.

Waar gewerkt wordt, kunnen echter fouten worden gemaakt en kunnen misverstanden ontstaan. Indien u ontevreden bent over onze dienstverlening, over één van onze medewerkers, of over wat voor aspect van onze organisatie dan ook, dan verzoeken wij u om ons dat zo snel mogelijk te laten weten. Uw opmerkingen nemen wij zeer serieus en tezamen met u zoeken wij naar een passende oplossing.

Vaak kunnen klachten het beste tijdens een goed gesprek (telefonisch of in persoon) worden opgelost; wij verzoeken u daarom eerst contact op te nemen voor telefonisch overleg over het probleem of voor het maken van een afspraak.

Als de klacht een bepaalde persoon betreft, heeft het de voorkeur dat u eerst probeert om met de betreffende persoon tot een oplossing te komen. Lukt dit niet of heeft u redenen om dit niet te willen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze compliance officer (compliance@auditserviceplus.nl)  of met de directie (William Manders, Dion Daemen). Zij zijn te bereiken via ons secretariaat.

 

 

Specialisatie leidt tot kwaliteit en efficiency

State of the art controles tegen een realistische prijs.

 

Financiële ontzorging 

Behaal de marges met waar u het beste in bent.

 

Onafhankelijkheid

Creëer een situatie waarbij daadwerkelijk sprake is van een onafhankelijk controlerend accountant.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via
T 0413 - 33 46 36 (Regio Brabant),

T 046 - 423 54 54 (Regio Limburg)
of via onderstaand contactformulier.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

AUDIT SERVICE PLUS

Verlengde Velmolen 8

5406 NT UDEN

T 0413-334636

info@auditserviceplus.nl

 

Rijksweg Noord 45

6162 AB GELEEN

T 046-4235454

info@auditserviceplus.nl