Audit Service Plus

Binnen Audit Service Plus houden we ons uitsluitend bezig met het uitvoeren van controles van jaarrekeningen en soortgelijke financiële verantwoordingen. Onze organisatie is ontstaan als een samenwerkingsverband van een aantal accountantskantoren in de regio Brabant en Limburg die er bewust voor kiezen om hun controles te ‘outsourcen’. Hierdoor zijn we sterk gespecialiseerd in deze tak van sport, waardoor we onze opdrachten geheel in lijn met de strenge voorwaarden van de WTA uitvoeren en toch kostenefficiënt kunnen werken! We controleren voor organisaties in zowel de ‘profit’ als de ‘not for profit’ sector. Maar we doen dat ook voor andere accountants- en administratiekantoren, die ervoor kiezen om dit specialistische werk door een externe partij te laten uitvoeren. Daarbij kunnen zij zelf blijven optreden als adviseur van hun klant en deze ook verder van dienst zijn met bijvoorbeeld het verzorgen van zijn belastingaangifte en/of salarisadministratie.

Filosofie

Wij hechten grote waarde aan kwaliteit. Daarom concentreren we ons op een bepaald onderdeel van ons vakgebied, zijnde de controle van financiële verantwoordingen. We willen graag doen waarin we goed zijn. Daarnaast willen we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn met een breed scala aan dienstverlening door middel van een netwerk van betrouwbare partners om ons heen. Die op hun beurt graag doen waarin zij goed in zijn.

Ons primaire doel is het dan ook om op kwalitatief hoogwaardige wijze controleopdrachten uit te voeren. Kwaliteit staat daarbij enerzijds in het teken van het voldoen aan wet- en regelgeving en de normen die de AFM hanteert bij haar toezichtstaak. Anderzijds staat kwaliteit bij ons vooral ook voor tevreden klanten. Tevreden, omdat zij tegen een reële kostprijs optimaal bediend worden. Dat gevoel willen wij onze klanten geven door dicht bij hun ‘business’ te staan, ons in te leven in de materie en verder te kijken dan de cijfers.
Specialisatie leidt tot kwaliteit en efficiency

State of the art controles tegen een realistische prijs.


Financiële ontzorging 

Behaal de marges met waar u het beste in bent.


Onafhankelijkheid

Creëer een situatie waarbij daadwerkelijk sprake is van een onafhankelijk controlerend accountant.Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via
T 0413 - 33 46 36 (Regio Brabant),

T 046 - 423 54 54 (Regio Limburg)
of via onderstaand contactformulier.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

AUDIT SERVICE PLUS

Verlengde Velmolen 8

5406 NT UDEN

T 0413-334636

info@auditserviceplus.nl


Rijksweg Noord 45

6162 AB GELEEN

T 046-4235454

info@auditserviceplus.nl