REGIO BRABANT Zelfstandig Accountant

Voor onze Brabantse vestiging komen wij graag in contact met enthousiaste kandidaten voor de functie van:

Zelfstandig Accountant RA (controlepraktijk)

De functie

Vanwege de voortdurende uitbreiding van onze portefeuille zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven accountants die zelfstandig een mooie portefeuille willen gaan bedienen. Je klantenportefeuille bestaat daarbij voornamelijk uit controleplichtige ondernemingen in het MKB, in diverse branches, zowel nationaal als internationaal actief. Daarnaast hebben we ook een aantal ‘not for profit’ organisaties als klant.

Het zou mooi zijn als je direct als Externe Accountant kunt worden ingeschreven, maar als je nog even tijd nodig hebt om daar naartoe te groeien, willen we ook graag met jou in contact komen.

Kandidaten die de ambitie hebben om richting een directiefunctie door te groeien binnen onze organisatie worden zeker aangemoedigd om te reageren. Hiervoor bestaan zeker mogelijkheden op termijn.

De kandidaat

  • Beschikt over een afgeronde RA opleiding
  • Heeft minimaal 4 jaar werkervaring in de assurance praktijk
  • Heeft gezonde ambities en leidinggevende capaciteiten
  • Wil echter ook graag samenwerken en is een echte teamplayer
  • En is bij voorkeur woonachtig in de regio Oost Brabant

Je combineert je vakbekwaamheid en kwaliteitsbewustzijn met een zakelijke en resultaatgerichte manier van werken. Je herkent jezelf in de competenties ‘nauwkeurig, klantgericht en initiatiefrijk’. Je bent flexibel, stressbestendig en kunt goed inspelen op wisselende omstandigheden. Je communicatieve en sociale vaardigheden helpen je daarbij om een goede band met collega’s en klanten op te bouwen en te onderhouden.

 

Wij bieden

Voor de functie bieden wij uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden, een prettige collegiale samenwerking en goede toekomstperspectieven binnen een organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op de huidige ontwikkelingen in de branche. Binnen Audit Service Plus hechten we grote waarde aan een goede werk-privé balans.

Nieuwsgierig?

Voor vragen mag je telefonisch contact opnemen met William Manders (directie), te bereiken op 06-21515409 of stuur een e-mail naar w.manders@auditserviceplus.nl

Bedrijfsprofiel

Werken bij Audit Service Plus betekent dat je deel uitmaakt van een team waarbinnen jouw inbreng van wezenlijk belang is. De sfeer is informeel, de organisatie plat. Aan de slag bij Audit Service Plus is in de eerste plaats aan de slag met je collega’s voor onze klanten. Bij Audit service Plus zijn inmiddels circa 30 MKB accountants- kantoren aangesloten die hun assurance praktijk bewust aan ons uitbesteden. Onze cliënten - regionaal, landelijk en internationaal opererende organisaties binnen vooral het MKB in de profit- als ook in de non-profitsector - zijn bij ons in goede handen. Kijk voor meer info ook op www.auditserviceplus.nl.

We kijken uit naar je gemotiveerde sollicitatie!

 

Specialisatie leidt tot kwaliteit en efficiency

State of the art controles tegen een realistische prijs.

 

Onafhankelijkheid

Creëer een situatie waarbij daadwerkelijk sprake is van een onafhankelijk controlerend accountant.

 

Financiële ontzorging 

Behaal de marges met waar u het beste in bent.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via
T 0413 - 33 46 36 (Regio Brabant),

T 046 - 423 54 54 (Regio Limburg)
of via onderstaand contactformulier.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

AUDIT SERVICE PLUS

Verlengde Velmolen 8

5406 NT UDEN

T 0413-334636

info@auditserviceplus.nl

 

Rijksweg Noord 45

6162 AB GELEEN

T 046-4235454

info@auditserviceplus.nl