REGIO LIMBURG

Voor ons kantoor in Geleen en in Uden  komen wij graag in contact met belangstellenden voor de functie van:

Assistent accountant (audit)

De functie
Vanwege uitbreiding van onze portefeuille zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde assistent accountant. Indien je toe bent aan een nieuwe uitdaging, of je de eerste stappen hebt gezet in de controlepraktijk of juist een verdieping zoekt als controletijger, ben jij dan onze nieuwe collega. Als assistent-accountant neem je zelfstandig en in teamverband controlewerkzaamheden voor je rekening. Je klantenportefeuille bestaat uit de grotere MKB-ondernemingen, in diverse branches, zowel nationaal als internationaal actief. Je voert je werkzaamheden hoofdzakelijk bij onze cliënten uit en hebt daarmee veelvuldig contact.

De functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding HEAO en studerend voor RA;
  • Je hebt tussen de 0-5 jaar werkervaring;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
  • Grote affiniteit met automatisering.

De kandidaat

  • Heeft professionele ambities;
  • Heeft bij voorkeur ervaring met data-analyse of zich daar verder in ontwikkelen;
  • Is bekend met de maatschappelijke rol als controlerend accountant;
  • Heeft een voorkeur voor samenwerken en is daarom een echte teamplayer;
  • En is woonachtig in de regio Limburg/Brabant

Je combineert je vakbekwaamheid en kwaliteitsbewustzijn met een zakelijke en resultaatgerichte manier van werken. Je herkent jezelf in de competenties; nauwkeurig, klantgericht en initiatief. Je bent flexibel, stressbestendig en kan goed inspelen op wisselende omstandigheden. De persoon die wij zoeken is in staat om zijn/haar communicatieve en sociale vaardigheden snel verder te ontwikkelen en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.  Je beschikt over een professioneel kritische instelling, bent maatschappelijk betrokken en onafhankelijk in je oordeelsvorming.

Wij bieden
Voor de functie bieden wij uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden, een prettige collegiale samenwerking en goede toekomstperspectieven binnen een organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op de huidige ontwikkelingen.  Binnen Audit Service Plus hechten we grote waarde aan een goede werk-privé balans.

Nieuwsgierig?
Voor vragen mag je contact opnemen met Dion Daemen (directie) telefonisch te bereiken op tel.nr. 046-423 54 54 of stuur een email d.daemen@auditserviceplus.nl

Bedrijfsprofiel
Werken bij Audit Service Plus betekent dat je deel uitmaakt van een team waarbinnen jouw inbreng van wezenlijk belang is. De sfeer is informeel, de organisatie plat. Aan de slag bij Audit Service Plus is in de eerste plaats aan de slag met je collega’s voor onze klanten. Bij Audit service Plus zijn inmiddels meer dan 25 accountants-advies kantoren aangesloten . Onze cliënten - regionaal, landelijk en internationaal opererende organisaties binnen vooral het MKB in de profit- als ook in de non-profitsector - zijn bij ons in goede handen. Kijk voor meer info ook op www.auditserviceplus.nl. we kijken uit naar je gemotiveerde sollicitatie!

Specialisatie leidt tot kwaliteit en efficiency

State of the art controles tegen een realistische prijs.

 

Financiële ontzorging 

Behaal de marges met waar u het beste in bent.

 

Onafhankelijkheid

Creëer een situatie waarbij daadwerkelijk sprake is van een onafhankelijk controlerend accountant.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via
T 0413 - 33 46 36 (Regio Brabant),

T 046 - 423 54 54 (Regio Limburg)
of via onderstaand contactformulier.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

AUDIT SERVICE PLUS

Verlengde Velmolen 8

5406 NT UDEN

T 0413-334636

info@auditserviceplus.nl

 

Rijksweg Noord 45

6162 AB GELEEN

T 046-4235454

info@auditserviceplus.nl