SAMENWERKING PARTNERKANTOREN

De voordelen van ons dienstverleningsconcept voor samenwerkende kantoren:
Het dienstverleningsconcept van Audit Service Plus biedt in de samenwerking met andere accountants- en/of administratiekantoren de volgende voordelen:

Specialisatie leidt tot kwaliteit en efficiency

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd op het uitvoeren van controles van jaarrekeningen en soortgelijke financiële verantwoordingen alsmede werkzaamheden die direct in het verlengde hiervan liggen. Onze medewerkers zijn bovendien stuk voor stuk opgeleid om juist deze werkzaamheden uit te voeren en hun hart gaat er ook sneller door kloppen. Controleren zit hen als het ware in de genen.

In combinatie met de door ons gehanteerde eigentijdse SRA controlemethodiek en bijbehorende ondersteuning in de vorm van controle-/dossiersoftware (CaseWare Controle Manager) en IT ondersteuning (intensieve samenwerking met IT Risk Control), kunnen wij ‘state of the art’ controles aanbieden, tegen een realistische prijs.

Onafhankelijkheid

Door uw controlewerkzaamheden aan ons te outsourcen wordt een situatie gecreëerd waarbij daadwerkelijk sprake is van onafhankelijkheid van de controlerend accountant. 

Wij kiezen er zelfs bewust voor om ons niet bezig te houden met samenstellingsopdrachten, advisering en het verzorgen van belastingaangiftes en/of salarisadministraties. Dat laten wij graag aan u over!

Ontzorging, ook in financiële zin

Kiezen voor uitbesteding van uw controlepraktijk aan Audit Service Plus biedt u de mogelijkheid om u bezig te houden met de onderdelen van het vak waarbij u zich het prettigst voelt, maar waarmee u waarschijnlijk ook uw marges behaalt. Onze ervaring is immers dat accountantskantoren met een controlepraktijk van beperkte omvang doorgaans geld toeleggen op deze praktijk. De kosten van de WTA vergunning alsmede de kosten om die in stand te houden zijn in veel gevallen te hoog om terug te verdienen op een beperkt aantal opdrachten die doorgaans niet efficiënt worden uitgevoerd. Audit Service Plus neemt u deze (financiële) zorgen graag uit handen!

Onafhankelijke samenwerking in controle

  • Samen benutten we alle kennis en ervaring binnen de samenwerking.
  • U en uw klant gebruiken onze expertise op het gebied van controle en IT-audit.
  • Wij adviseren u om meerwaarde jegens uw klanten te creëren.
  • U kunt zich volledig richten op uw kernactiviteiten.Specialisatie leidt tot kwaliteit en efficiency

State of the art controles tegen een realistische prijs.


Financiële ontzorging 

Behaal de marges met waar u het beste in bent.


Onafhankelijkheid

Creëer een situatie waarbij daadwerkelijk sprake is van een onafhankelijk controlerend accountant.Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via
T 0413 - 33 46 36 (Regio Brabant),

T 046 - 423 54 54 (Regio Limburg)
of via onderstaand contactformulier.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

AUDIT SERVICE PLUS

Verlengde Velmolen 8

5406 NT UDEN

T 0413-334636

info@auditserviceplus.nl


Rijksweg Noord 45

6162 AB GELEEN

T 046-4235454

info@auditserviceplus.nl