Alles begint met de wil iets te bereiken

Bij Audit Service Plus zijn we gedreven het beste uit onszelf te halen.
Een stabiele factor voor onze klanten, gebaseerd op ervaring, respect en onafhankelijkheid. Flexibel en inspirerend voor onze medewerkers.
We hanteren een open blik. Zo creëren we ruimte voor innovatie en groei. Dat is de Plus van Audit Service Plus.
Samen zien en benutten we kansen. Dat is wat ons motiveert.
En al werken we hard, er is altijd oog voor ontspanning. 
Ons werk is zoveel meer dan controleren van cijfers alleen.

Trots op onze roots

Onze wortels liggen in Brabant en Limburg. Audit Service Plus is ontstaan als een samenwerkingsverband van een aantal accountantskantoren die er bewust voor kiezen om hun controles te ‘outsourcen’. Dit is onze corebusiness. We voeren volgens de strenge voorwaarden van de Wet Toezicht Accountantsorganisaties (WTA) onze opdrachten uit en werken kostenefficiënt aan elke case. Of dat nu voor profit- of non-profitorganisaties is of voor een accountantskantoor dat niet gespecialiseerd is in dit werk. Wij zijn hen graag van dienst omdat wij grote waarde hechten aan het leveren van kwaliteit binnen ons nauw luisterend vakgebied.

Ons primaire doel

Het uitvoeren van hoogwaardige financiële audits is ons primaire doel, waarbij kwaliteit verder gaat dan het voldoen aan de wet- en regelgeving en de normen die de Autoriteit Financiële Markten (AFM) stelt. Het is voor ons van groot belang dat wij toegevoegde waarde leveren in de ondersteuning die wij zowel onze partnerkantoren als hun controleplichtige klanten bieden. We willen ze daarbij ontzorgen en kijken verder dan het controleren van de cijfers alleen. Samen vormen wij een perfect team om de klus te klaren.

Toezicht AFM en WTA-vergunning

Nadat accountantskantoren in de afgelopen jaren in het nieuws kwamen door boekhoudschandalen op mondiaal niveau en het vertrouwen van de maatschappij in de accountant werd geschaad, werd door overheden en beroepsorganisaties een nieuwe wet in het leven geroepen. Voor het accountantsberoep en voor de controlerend accountant in het bijzonder. De Wet Toezicht Accountantsorganisaties (WTA) is sinds 1 oktober 2006 van kracht en verplicht accountantsorganisaties om alleen met deze WTA-vergunning controles, waaronder de controle van de jaarrekening van middelgrote en grote ondernemingen, uit te voeren.  De vergunningverlening en het toezicht op naleving van de wettelijke eisen aan het stelsel van kwaliteitsbeheersing van een accountantsorganisatie is opgedragen aan de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Audit Service Plus is in bezit van de vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) volgens de Wet Toezicht Accountantsorganisaties (WTA). Meer informatie over geaccrediteerde accountantsorganisaties op: www.afm.nl

Bij Audit Service Plus zijn we gedreven het beste uit onszelf te halen.
Maak kennis met onze specialisten.

Benieuwd naar wat jou inspireert

Als controleurs van jaarrekeningen en financiële verantwoordingen, zijn we gefocust op resultaat. Maar dat kan alleen als we ook de tijd nemen voor ontspanning. Zo blijven we fit en scherp, om elke dag gezamenlijk op het hoogste niveau te presteren. Wij zijn benieuwd wat jou inspireert.

BEKIJK ONZE VACATURES